محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری مراسم پاسداشت مقام پرستار در بیمارستان جامع بانوان آرش

دکتر کاشانی رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش روز پرستار و میلاد حضرت زینب(س) را تبریک گفت.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان ارش، مراسم بزرگداشت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار شنبه 30 دی در بیمارستان آرش برگزار شد.
در این مراسم دکتر کاشانی رئیس بیمارستان ضمن تبریک بمناسبت روز پرستار و میلاد حضرت زینب(س) اسوه استقامت، از 23 پرستار ناب تقدیر کرد.
دراین مراسم دکتر کاشانی ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب(س) اسوه استقامت، از خدمات صادقانه کادر پرستاری تقدیر کرد و اظهار کرد: بدون حضور پرستاران، دایره سلامت مردم کامل نمیشود. در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه آنان در امر خدمت رسانی به بیماران، از خداوند متعال سلامتی و توفیق روز افزون را خواستار شد.
در انتهای مراسم دکتر امینی مدیر بیمارستان، دکتر معینی متخصص زنان و زایمان، دکتر عسگری رئیس بخش لاپاروسکوپی و شکوهی مترون بیمارستان هرکدام جداگانه روز پرستار را تبریک گفته و از خدمات پرستاران در ارائه خدمات شبانه روزی به مراجعین قدردانی کردند. این مراسم همچون سالهای گذشته با هدایایی به رسم یادبود بهمراه لوح تقدیری به پرستاران نمونه بیمارستان به اتمام رسید.