محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری کارگاه تخصصی بررسی موارد مرگ مادر در بیمارستان جامع بانوان آرش

کارگاه تخصصی بررسی موارد مرگ مادر با حضور متخصصین و دستیاران زنان در بیمارستان جامع بانوان آرش با هماهنگی گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، کارگاه تخصصی مرگ مادر، دوشنبه 10 دی 97 با حضور هیئت علمی و دستیاران در سالن اجتماعات برگزارشد.
دکتر افسانه تهرانیان، رئیس گروه مادر، نوزادو مامایی معاونت درمان دانشگاه گفت: هدف از برگزاری کارگاه فوق بررسی عوامل قابل اجتناب مرگ مادری، پیشگیری از وقوع موارد مشابه و حساس سازی همکاران درگیر با مادر دانست. وی افزود توجه ویژه به مراقبت های پره ناتال، ارجاع به موقع مادران باردارپرخطر و درخواست مشاوره لازم را گامی موثر در درمان مادران مطرح کرد.
در ادامه اعضا هیئت علمی حاضر در جلسه در زمینه روند درمان و عوامل قابل اجتناب مرگ مادر به بحث و گفتگو پرداختند. در پایان دکتر تهرانیان دبیر جلسه به سوالات مطرح شده در این حوزه پاسخ داد.

خبرنگار : سارا احمدی زاده