محتوای خبری بیمارستان آرش

همزمان با بسیج ملی تغذیه

بسیچ تغذیه سالم و همگانی در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد

در راستای اجرای بسیج همگانی تغذیه در سرتاسر کشور، برنامه های بسیچ تغذیه سالم و همگانی در بیمارستان جامع بانوان آرش به انجام رسید.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، به همت دپارتمان تغذیه بیمارستان، کمپین بسیج همگانی تغذیه سالم از 30 آذر تا 14 دی ماه و به مدت 15 روز اجرا شد.
اهم فعالیتهای این مرکز در این زمینه، به آموزش به مراجعین در خصوص استفاده کمتر از نمک و قندها اختصاص یافته بود و در این راستا بیمارستان جامع بانوان آرش اقدام به برگزاری روز عاری از نمک در سلف بیمارستان و حذف تمامی نمکدانها از میزها کرد.
در اجرای این کمیپین، پایگاه غربالگری دیابت و تعیین فشارخون و BMI بصورت رایگان برای تمامی مراجعین به ارائه خدمات پرداخت.
از دیگر فعالیتهای این مرکز در این زمینه، درج پیامهای آموزشی و کلیدی در سینی غذای تمامی بیماران بستری در بخش ها، تشکیل کلاسهای آموزشی در سلف بیمارستان مخصوص کارکنان و برگزاری کلاس آموزشی مخصوص بیماران در درمانگاه ها و تمامی بخش ها بود. درج پیامهای آموزشی از طریق تابلو الکترونیک از دیگر فعالیتهای این مرکز در راستای کمپین بسیج همگانی تغذیه سالم بوده است.