محتوای خبری بیمارستان آرش

تودیع و معارفه معاون آموزشی پیشین و جدید بیمارستان جامع بانوان آرش

دکتر افسانه طهرانیان، رئیس بیمارستان از زحمات دکتر مریم خوشیده معاون آموزشی پیشین قدردانی و دکتر لادن کاشانی را به عنوان معاون آموزشی جدید بیمارستان را معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان آرش، یکشنبه 10 مهر 1401 دکتر افسانه طهرانیان رئیس بیمارستان آرش در مراسم صبحگاهی با حضور اساتید و دستیاران، دکتر لادن کاشانی را به عنوان معاون آموزشی جدید  بیمارستان معرفی کرد.

دکتر طهرانیان، از دکتر مریم خوشیده معاون پیشین بیمارستان نیز قدردانی کرد و گفت: ایشان در زمان تصدی خود زحمات فراوانی در جهت پیشرفت بخش آموزش بیمارستان انجام دادند.

رئیس بیمارستان، دکتر کاشانی را به عنوان معاون آموزشی جدید بیمارستان معرفی کرد و افزود: ان شاءالله با حضور دکتر کاشانی شاهد همبستگی و همکاری بیش از پیش و ارتقا دستیاران باشیم.

دکتر طهرانیان گفت: رشته زنان رشته بسیار سخت و با استرس فراوان است و من از تمامی دستیاران انتظار دارم با همکاری و همدلی بر سختی های و فشار های کاری غلبه کنند.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده