محتوای خبری بیمارستان آرش

جلسه دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان آرش با گروه مامایی بیمارستان

دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش، در نشستی با گروه مامائی بیمارستان در خصوص مسائل مربوط به بخش مامایی صحبت کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، دوشنبه 10 تیر 98، دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان با گروه مامائی بیمارستان نشستی داشت.
در این جلسه در خصوص تعداد ماماهای مورد نیاز، جذب حداقل 5 نیروی مامائی و شلوغی لیبر صحبت شد.
دکتر کاشانی در زمینه لزوم حضور مامای با تجربه در بخش ماداران پرخطر تاکید کرد. همچنین وی هدف آینده بیمارستان را دریافت لوح بیمارستان دوستدار مادر اعلام و حضور و همکاری مستمر ماماهای بیمارستان در این زمینه بسیار مهم اعلام کرد.
رئیس بیمارستان آرش، شرکت ماماها در کلاس های آموزشی مهارت های ارتباطی را لازم دانست ودر زمینه اهمیت نقش محوری ماما مسئول در هر شیفت و نظارت مستمر بر روند زایمان ماداران باردار،خصوصا مادران باردار پرخطر صحبت کرد.
در انتها دکتر کاشانی از زحمات تمامی ماما ها در بخش های مختلف بیمارستان تشکر کرد و از آنها خواست همچون گذشته به فعالیت های مسئولانه و مستمر خود ادامه دهند.
خبرنگار: سارا احمدی زاده