محتوای خبری بیمارستان آرش

جلسه کمیته آذر ماه ترویج زایمان طبیعی و ترویج تغذیه با شیر مادر و احیا نوزاد در بیمارستان آرش

جلسه کمیته آذر ماه ترویج زایمان طبیعی و ترویج تغذیه با شیر مادر و احیا نوزاد در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان آرش، جلسه کمیته ترویج زایمان طبیعی و ترویج تغذیه با شیر مادر و احیا نوزاد سه شنبه 22 آذر 1401  با حضور دکتر افسانه طهرانیان، رئیس بیمارستان، دکتر معصومه نتاج مجد، معاون درمان، دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان برگزار شد.

در این جلسه گزارش آمار زایمان و سزارین نخست زا مطرح شد. همچنین نامه مربوط به بانک شیر نیز بررسی شد.

در کمیته احیا نوزاد ضرورت برگزاری کلاس آموزشی استفاده از دستگاه نئوپاف برای کارکنان بخش NICU مطرح شد. فرآیند اعزام نوزاد به بهزیستی و مشکلات مربوط به رسیدگی نوزاد دراتاق عمل بررسی شد.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده