محتوای خبری بیمارستان آرش

جلسه کمیته بحران و بهداشت حرفه ای در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد

جلسه کمیته بحران و بهداشت حرفه ای به صورت همزمان در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، یکشنبه 12 خرداد 98، جلسه کمیته بحران و بهداشت حرفه ایی به صورت همزمان با حضور دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان، دکتر معصومه نتاج مجد، معاون درمان، دکتر مسعود رفعتی، مدیر بیمارستان و دیگر اعضا تشکیل شد.
پیگیری های مصوبات کمیته های قبلی و تصمیم گیری در خصوص جلسه بازبینی اکسل پدافند غیر عامل، به روز رسانی چارت بحران، ارزیابی ریسک مخاطره ایی (FMEA) و تصمیم گیری در خصوص رنگ آمیزی کپسول های گاز طبی و بررسی نواقص موجود در بخش شیمی درمانی از مصوبات بررسی شده در این جلسه بود.
در این جلسه با موضوع بحران به بررسی مصوبات جلسات قبلی پرداخته شد و بررسی مشخصات هود شیمی درمانی و تایید سلامت و استانداردهای لازم در دستور کار قرار گرفت.
خبرنگار  : سارا احمدی زاده
عکس آرشیو