محتوای خبری بیمارستان آرش

حضور نماینده بیمارستان جامع بانوان آرش در نمایشگاه گردشگری سلامت

سمیه انصاری، مسئول گردشگری سلامت بیمارستان آرش در نمایشگاه گردشگری سلامت حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش،سمیه انصار، مسئول گردشگری سلامت بیمارستان و سارا احمدی زاده، مسئول روابط عمومی در نمایشگاه گردشگری سلامت از تاریخ 28-30 خرداد 98 حضور یافتند.

در این نمایشگاه نمایندگان بیمارستان جامع بانوان آرش خدمات ویژه خود را در خصوص ناباروری، لاپاروسکوپی، پره ناتال و دیگر خدمات معرفی کردند. باتوجه به ارائه خدمات بیمارستان آرش به صورت تخصصی زنان بسیار مورد توجه شرکت های خدماتی و جذب گردشگر سلامت قرار گرفت.
سمیه انصاری مسئول گردشگری سلامت در خصوص این نمایشگاه گفت: حضور در این نمایشگاه باعث شناخته شدن بیشتر ظرفیت های بیمارستان شد و بسیاری از شرکت های فعال در حوزه گردشگری سلامت و مراکز درمانی نسبت به همکاری و امضا تفاهم نامه با بیمارستان اعلام آمادگی کردند. این نمایشگاه بستر بسیار خوبی برای ایجاد همفکری و فعالیت های مشترک میان مراکز درمانی در میان کشورهای منطقه بود.
خبرنگار و عکاس : سارا احمدی زاده