محتوای خبری بیمارستان آرش

در جلسه اردیبهشت ماه کمیته مدیریت اجرایی بیمارستان آرش به بازنگری سند استراتژیک پرداخته شد

جلسه اردیبهشت ماه کمیته مدیریت اجرایی در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان جامع بانوان آرش، جلسه کمیته مدیریت اجرایی ، چهارشنبه یکم اردیبهشت 1400، با حضور دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان، دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان  برگزار شد.

در این جلسه در خصوص بازنگری سند استراتژیک بیمارستان در سال 1400، گزارش پایش برنامه های عملیاتی و شاخص های بیمارستان در سه ماهه چهارم 99، عناوین برنامه های عملیاتی و شاخص فرآیند ها  در سال 1400، گزارش پایش کنسلی اعمال جراحی  در اسفند 99و  گزارش پایش بیماران سرپایی در آخرین ماه سال بررسی شد.

همچنین در این جلسه گزارش ترک با رضایت شخصی در بیماران بستری در سه ماهه چهارم 99 و  گزارش بازخورد بازدید کارشناسان معاونت درمان مطرح و بررسی شد.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده