محتوای خبری بیمارستان آرش

دیدار خیرین سلامت با رئیس و مدیر بیمارستان جامع بانوان آرش

خیرین سلامت با حضور دکتر وحید دستجردی با رئیس و مدیر بیمارستان آرش دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان آرش، سه شنبه 13 دی 1401 حاج آقا ابراهیمی، مهندس زهره وند، خیرین سلامت و سید ابوالفضل پرپنچی، مدیر کل کمیته امداد استان تهران با دکتر افسانه طهرانیان، رئیس بیمارستان، دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان با حضور دکتر مرضیه وحید دستجردی، عضو هیئت علمی دیدار کردند.

در این جلسه دکتر طهرانیان در خصوص خدماتی که بیمارستان آرش در شرق تهران ارائه میدهد توضیحاتی داد و همچنین به معرفی بخش هایی که نیاز به کمک های خیرخواهانه دارند پرداخت. وی بر حضور یک بیمارستان تخصصی دانشگاهی در منطقه شرق تهران تاکید کرد که در منطقه محروم واقع شده است و در حال حاضر قسمت وسیع از شرق تهران و شهرستان های اطراف را پوشش میدهد.

رئیس بیمارستان گفت: کمبود تجهیزات پزشکی، کمبود فضا و توسعه فیزیکی و ساختمانی در جهت رفاه حال بیماران و پزشکان خدمتگزار بیمارستان در اولویت جذب کمک های خیرانه است.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده