محتوای خبری بیمارستان آرش

رئیس بیمارستان آرش در نشستی با اعضای هیئت علمی گفتگو کرد

دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش در نشست با اعضای هیئت علمی به بررسی شرایط موجود پرداخت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، سه شنبه 10 تیر 99، دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش نشستی با حضور دکتر مریم خوشیده معاون درمان و اعضای هیئت علمی داشت.

در این جلسه دکتر کاشانی در خصوص اندیکاسیون های ختم بارداری و سزارین در بیماران مبتلا به کرونا با اساتید حاضر در جلسه گفتگو کرد. وی گفت: در مورد بستری مادران در بخش لیبر که در فاز زایمان نیستند تجدید نظر شود.

دکتر خوشیده نکاتی در خصوص دستیاران و کارکنان لیبر مطرح کرد و مقرر شد تا کارگاه زایمان فیزیولوژیک برای دستیاران برگزار شود.

همچنین در این جلسه در خصوص بررسی شرایط اعزام و دسته بندی بیماران غیر زایمانی مبتلا به کرونا تصمیم گیری و بر حضور متخصص اطفال در زمان زایمان بیماران پرخطر  تاکید شد.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده