محتوای خبری بیمارستان آرش

راند ایمنی بیمار از واحد CSR در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد

این راند بصورت هفتگی برای تمامی بخش های کلینیکی و پاراکلینیکی در بیمارستان انجام می گیرد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، تیم ایمنی بیمار، دوشنبه 18 دی بخش CSR مورد بازدید قرار گرفت.
در این بازدید مسائل و مشکلات بخش، فضاهای مناسب باتوجه به استانداردهای CSSD جهت ارتقاء کیفیت ، وضعیت تجهیزات موجود در بخش، راه های فاضلاب و آموزش های لازم به پرسنل و … مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه راند، پرسش نامه تدوین شده طبق چک لیست با حضور پرسنل تکمیل شد و اقدامات اصلاحی جهت اجرائی شدن، در دست بررسی توسط تیم ایمنی بیمار قرار گرفت .در صورت نیاز به اصلاح طبق سنجه های اعتباربخشی، جهت رفع نواقص موجود بصورت بازخورد به مسئول هر واحد ابلاغ میشود. این راند با حضور دکتر کاشانی رئیس بیمارستان، دکتر نتاج معاون درمان ، دکتر امینی مدیر بیمارستان، شکوهی مترون و تیم ایمنی بیمار پایان یافت.