محتوای خبری بیمارستان آرش

طرح پوشش حمایت مالی از زوج های نابارور در بیمارستان جامع بانوان آرش اجرا می شود

در راستای اجرای برنامه حمایت مالی از زوجهای نابارور، خدمات ناباروری با تعرفه دولتی در این مرکز اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش و به نقل از دکتر محمد حاجی آقاجانی، معاون درمان وزارت بهداشت، برای این پوشش حمایتی 105 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است و حدود دو میلیون زوج نابارور تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.
وی افزود: به عنوان مثال یک میلیون و 700 هزار تومان از هزینه IVF را وزارت بهداشت پرداخت می کند و زوج ها فقط 300 هزار تومان می پردازند. همچنین این پوشش برای سه بار درمان قابل تکرار است.
بر همین اساس، طبق ابلاغیه به بیمارستانهای تابعه، این طرح با هدف خدمت رسانی به زوج های نابارور و رایگان کردن 85 درصد از هزینه درمان این زوج ها، با دارا بودن شرایط (ناباروری اولیه، سن کمتر از 42 سال، تابعیت ایرانی حداقل برای یکی از زوجین) در بیمارستان جامع بانوان آرش قابل اجرا خواهد بود.