محتوای خبری بیمارستان آرش

مشارکت بیمارستان جامع بانوان آرش در انتخابات

صندوق رای انتخابات مجلس شواری اسلامی و مجلس خبرگان، به بیمارستان‌ جامع بانوان آرش آمد تا کادر درمانی و بیماران هم با موج مردم همراه شده و در انتخاب اصلح شرکت نمایند.
بنا به هماهنگی ها و تمهیدات صورت گرفته در این خصوص به همت طاهری زاده، مدیر بیمارستان، شفیعی سوپروایزر کشیک و همکاری واحد نقلیه، صندوق رای در بیمارستان جامع بانوان آرش به صورت سیار مستقر شد و کادردرمان، بیماران و مراجعین توانستند رای خود را مبنی بر انتخاب اصلح نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در صندوق بیاندازند.
دکتر هاشمی وزیر بهداشت افزود: امیدوارم نمایندگانی وارد مجلس، بشوند که اصلاح وضعیت سلامت مردم در اولویتشان باشد زیرا اگر مردم سالم باشند، می توانیم امیدوار باشیم که در یک جامعه سالم، شاد و با نشاط، بقیه امور مانند مسائل اقتصادی و اشتغال نیز سامان می یابد./ق