محتوای خبری بیمارستان آرش

نشست رئیس بیمارستان آرش با اعضای هیئت علمی گروه زنان

دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش با اعضای هیئت علمی گروه زنان در نشستی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان جامع بانوان آرش، دوشنبه 11 اسفند 99، دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان با اعضای هیئت علمی گروه زنان دیدار کرد.

در این جلسه دکتر کاشانی مسائل قانونی مربوط به مادران بارداری که در لیبر بستری هستند و تمایلی به زایمان طبیعی ندارند را مطرح کرد و در خصوص آن توضیح داد. وی براهمیت آموزش تزریق داروی ضد انعقادی در مادرانی که مرخص میشوند تاکید کرد.
در این جلسه با توجه به تعطیلات پیش روی نوروز، برنامه کشیک و درمانگاه پزشکان مطرح شد.
همچنین رئیس بیمارستان بر کاهش سزارین مادران نخست زا و لزوم شرح عمل با کد ها درخواستی برای جلوگیری از اعمال کسورات تاکید کرد.
در انتها دکتر کاشانی پزشکانی که در رشته های روانپزشکی، خون و آنکولوژی ، عفونی و بیهوشی به مجموعه بیمارستان پیوستند را معرفی کرد.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده