محتوای خبری بیمارستان آرش

نشست صمیمانه رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش با کارشناسان مامائی لیبر

دکتر افسانه تهرانیان، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش با کارشناسان بخش لیبر دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان آرش، سه شنبه 18 آبان 1400، دکتر افسانه تهرانیان، رئیس بیمارستان، دکتر ریحانه پیرجانی، رئیس بخش لیبر با کارشناسان مامائی بیمارستان دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار زهرا نیکجوی مفرد، مسئول بخش لیبر برخی از مشکلات واحد خود را بر شمارد. این مشکلات شامل شیفت کاری و تعداد کم کارشناسان مامائی بود.

دکتر تهرانیان پس از شنیدن مشکلات ضمن تشکر از زحمات بی وقفه کارشناسان مامائی در بخش لیبر، این بخش را بخش کلیدی در بیمارستان دانست.
وی بر اداره بهتر لیبر و ارائه خدمات بیشتر با کیفیت بالاتر به بانوان باردار مراجعه کننده به بیمارستان تاکید کرد. همچنین تعامل و همکاری میان دستیاران و کارشناسان مامائی را حیاتی دانست.
رئیس بیمارستان و رئیس بخش لیبر بعد از شنیدن مشکلات و صحبت های کارشناسان به آنها قول مساعدت در جهت رفع موارد شده را دادند.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده