محتوای خبری بیمارستان آرش

پیام تبریک رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش به مناسبت بزرگداشت روز پزشک

دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش در پیامی روز پزشک را تبریک گفت و نوشت: نوشتن و گفتن از آنان که سرمایه زندگی شان را به پای همنوعان ریخته اند؛ آنهایی که نیاسودند تا دیگران بیاسایند؛ انسان هایی که انسانیت را معنا کردند بسیار دشوار است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان جامع بانوان آرش، دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش در پیامی روز پزشک را تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

اینجانب روز گرامیداشت مقام پزشک را به تمام پزشکان زحمت کش و دلسوز تبریک میگویم، امیدوارم خداوند متعال، در این شرایط اوج گیری بیماری کرونا به همه پزشکان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران توان مضاعف برای خدمت رسانی عطا کند.

دکتر لادن کاشانی
رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش