محتوای خبری بیمارستان آرش

پیام تبریک رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش به مناسبت بزرگداشت زادروز ابوعلی سینا و روز ملی پزشک

دکتر لادن کاشانی در پیامی ضمن گرامیداشت ایام سوگواری سیدالشهدا، اول شهریور سالروز تولد حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک را به‌پزشکان تلاشگر و متعهد تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان آرش ، دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش، یکم شهریور 1399 ضمن گرامیداشت ایام سوگواری سیدالشهدا، در پیامی سالروز تولد حکیم ابوعلی سینا طبیب نامدار ایرانی و روز ملی پزشک را به پزشکان پرتلاش تبریک گفت:
متن پیام به شرح زیر است:
همزمان با زادروز حکیم بزرگ ابوعلی سینا در کشور ما روز ملی پزشک هم نامگذاری شده است، بی شک حضور پزشکان در تمام برهه های تاریخ واضح و ماندگار است. اما در بحران کرونا پزشکان با ایثار گری و جانفشانی شان خوش درخشیدند.
مفتخرم این روز را به تمام پزشکان ایران زمین به ویژه پزشکان بیمارستان جامع بانوان آرش که حامیان سلامت مادر و نوزاد هستند تبریک بگویم و برایشان از خداوند متعال سلامتی و بهروزی آرزو کنم.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده