محتوای خبری بیمارستان آرش

پیام تبریک رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

دکتر لادن کاشانی در پیامی روز جهانی رادیولوژی مصادف با 8 نوامبر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان جامع بانوان آرش، دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان آرش در پیامی روز جهانی رادیولوژی مصادف با 8 نوامبر 18 آبان تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
نوامبر مصادف با 18 آبان ماه سالروز کشف اشعه ایکس که با عنوان روز رادیولوژی نام‌گذاری شده است، فرصتی مغتنم برای تقدیر و پاسداشت از خدمات همکاران پرتلاش رادیولوژیست است که در تشخیص و تسکین آلام بیماران و حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها در نظام سلامت نقش مؤثری دارند.
به خصوص در ایام همه گیری بیماری کرونا نقش ارزنده این عزیزان پررنگ بود. ضمن تبریک روز جهانی رادیولوژی، بر خود لازم میدانم از زحمات بی دریغ و ایثارگرانه متخصصان رادیولوژی قدردانی و تشکر کنم واز درگاه خداوند متعال سلامتی، توفیق روزافزون و سرافرازی در ارائه خدمت به بیماران را برای شما خواستارم.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده