محتوای خبری بیمارستان آرش

کسب رتبه برتر بیمارستان آرش در برگزاری کلاس های مجازی پرستاری

رئیس بیمارستان آرش موفقیت این بیمارستان در کسب رتبه برتر برگزاری کلاس های مجازی پرستاری را به سوپروایزر آموزشی بیمارستان تبریک گفت و با اهدای لوح تقدیر از وی تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان جامع بانوان آرش، فرروزنده جنت، سوپروایزر آموزشی، سه شنبه 25 شهریور 99، از دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان لوح تقدیری برای کسب موفقیت چشم گیر در برگزاری کلاس های مجازی پرستاران دریافت کرد.
جنت گفت: این کلاس ها از اردیبهشت شروع شد و تا کنون 30 جلسه کلاس برگزارشده است که حدود 80 درصد پرستاران در این کلاس ها حضور یافتند.
همچنین در این آزمون ها ارزیابی به صورت پیش آزمون و پس آزمون برای پرستاران بیمارستان برگزار شد.
پیش از این جنت، مورد تقدیر از طرف دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای برگزاری بالاترین تعداد برگزاری کلاس ها با استفاده از فضای مجازی شده بود.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده