محتوای خبری بیمارستان آرش

کلاس ترویج رایمان طبیعی در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد

در راستای بزرگداشت هفته سلامت و با شعار طرح تحول سلامت، ارتقای کیفیت زندگی، کلاس آموزشی زایمان بصورت رایگان در بیمارستان جامع بانوان آرش آغاز بکار کرد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، بمناسبت هفته سلامت، روز 4 اردیبهشت، در راستای ترویج زایمان طبیعی و رعایت استانداردهای طرح تحول سلامت و آموزش بهداشت حرفه ای کلاس ترویج زایمان طبیعی و آموزش مسائل شرعی در دوران بارداری و پس از آن برگزار شد.
این کلاسها توسط نیکجو مسئول زایمان فیزیولوژیک و کارشناس شیر مادر و نظری نماینده نهاد رهبری و کارشناس حوزه و دانشگاه در سالن آمفی تئاتر برای کلیه مادران باردار برگزار شد.
مطالب مطروحه دراین کمیته مراحل انجام زایمان طبیعی و مزایا و معایب زایمان طبیعی و سزارین و احکام شرعی مادر باردار بررسی شد.
در انتها نیز به سوالات مراجعین پاسخ داده شد و در همین راستا پمفلتهایی تهیه و توزیع شد. توضیح اینکه این کلاس توسط گودرزی سوپروایزر آموزش سلامت برگزار شد.