محتوای خبری بیمارستان آرش

کنفراس علمی بخش پریناتولوژی بیمارستان آرش با حضور پزشکان زنان کشور برگزار شد

دومین کنفراس علمی بخش پرینالوژی بیمارستان آرش با حضور حداکثری پزشکان زنان و زایمان تشکیل شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، در بخش اول این کنفراس که روز جمعه 2 آذر 97 با حضور اساتید برجسته پریناتولوژی تشکیل شد، دکتر پیرجانی، فوق تخصص پریناتولوژی در زمینه تشخیص و اداره پست ترم آموزش داد.
اعضای پنل این بخش، دکتر معینی، فوق تخصص نازایی، دکتر ترکستانی، متخصص زنان و زایمان، دکتر صالح گرگر، فوق تخصص پریناتولوژی پیرامون موضوع مطرح شده بحث کردند و سوالات شرکت کنندگان را پاسخ دادند.
در بخش دوم دکتر ربیعی فوق تخصص پریناتولوژی دبیر علمی این جلسه در زمینه اداره Latent  فاز با کیسه آب پاره و کیسه آب سالم را با ارائه کیس، برای حاضرین توضیح داد.
اعضای پنل تخصصی دکتر پیرجانی و دکتر صالح گرگر پیرامون این موضوع با شرکت کنندگان به مباحثه پرداختند.
کنفرانس های ادواری در جهت دانش افزایی و محلی برای تبادل تجربیات پزشکان و هم اندیشی با اساتید برجسته توسط بخش پرینالوژی در بیمارستان جامع بانوان آرش به صورت منظم برگزار می شود.
در این جلسه تعداد زیادی از پزشکان علاقه مند به مباحث روز دنیا شرکت داشتند و طبق نظرسنجی انجام شده شرکت کنندگان از برگزاری این جلسات رضایت داشتند و خواستار ادامه آن هستند.
خبرنگار و عکاس: سارا احمدی زاده
خبر مرتبط