محتوای خبری بیمارستان بهارلو

ارزیابی امورمالی و درآمد مرکز آموزشی درمانی بهارلو

با حضور ارزیابانی از وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی استان زنجان و استان قزوین، امور مالی و درآمد بیمارستان بهارلو ارزیابی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، این ارزیابی روز چهارشنبه چهار خرداد ۱۴۰۱، و بر اساس استانداردهای از پیش تعیین شده، صورت گرفت.

طی ارزیابی صورت گرفته، پرونده مالی بیماران، خدمات ثبت شده، محاسبات ریالی، نحوه محاسبه جز حرفه ای و فنی، نحوه محاسبه کارانه پزشکان و سایر کارکنان، امور مربوط به قراردادها، نحوه اخذ مجوز و پرداخت ها، خریدهای بیمارستان و روش های تامین درخواست های بخش و اموال بیمارستان مورد ارزیابی قرارگرفت.

ارزیابان از واحد حسابداری، امور قرادادها، انبار، درآمد و امین اموال و سایر واحدهای مرتبط با امور مالی ارزیابی به عمل آوردند.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری