محتوای خبری بیمارستان بهارلو

بازدید سرزده اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و مدیر کل اداره نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت و درمان از مرکز آموزشی درمانی بهارلو

اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و مدیر کل اداره نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت و درمان با هیئت همراه از بیمارستان بهارلو بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، دکتر سیدجلیل میرمحمدی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم به همراه تیمی از آتش نشانی تهران، وزارت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران روز شنبه ۲۲ شهریور ۹۹ به صورت سرزده از بیمارستان بهارلو بازدید کردند.
در این بازدید دکتر حسام اکبری، عضو هیئت علمی دانشگاه بقیه الله، دکتر حبیب ملک پور، مدیر کل اداره نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت و درمان، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر کامران عبدولی، قائم مقام معاون حوزه پیشگیری و حفاظت از آتش سوزی تهران، مهندس مهدی داوری، مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران حضور داشتند.
دکتر میرمحمدی در جلسه‌ ایکه با دکتر ناطقی، رئیس، داود پناهی، مدیر، دکتر بهنام بهنوش، معاون درمان و زهرا قاضی، مترون بیمارستان برگزار شد هدف اصلی از این بازدید را ارزیابی وضعیت ایمنی بیمارستان و مقاومت در برابر حریق و راهکارهای پیشگیری از بروز حوادث دانست.
بازدید از بخش‌ های مختلف بیمارستان، تاسیسات، محوطه اصلی، تاسیسات تامین اکسیژن و… نیز توسط هیئت بازدیدکننده صورت گرفت.
در این بازدید مقرر شد نیازهای ایمنی بیمارستان و چالشهای اصلی در خصوص تامین ایمنی، اقدامات صورت گرفته تاکنون و برنامه‌ های در دست اجرای بیمارستان بصورت مکتوب به تیم بازدید کننده ارائه شود.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری