محتوای خبری بیمارستان بهارلو

برپایی غرفه پیشگیری از مسمومیت ها در مرکز آموزشی درمانی بهارلو

در هفته پیشگیری از مسمومیت ها، غرفه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های دارویی و ... در بیمارستان بهارلو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، این غرفه با هدف آموزش موضوعاتی همچون ایمنی دارویی، کلیات مسمومیت ها، مسمومیت با قرص برنج، مواد شوینده و شیمیایی، سرب، مسمومیت با مونواکسید کربن، مسمومیت کودکان، آفت کش ها، مسمومیت غذایی، گزیدگی زنبور و مار و مسمومیت با مواد مخدر از روز دوشنبه 2 آبان 1401، در محوطه اصلی بیمارستان برپا شد.
دکتر فاطمه فولادی، مدیر داروخانه این مرکز در گفت و گو با واحد روابط عمومی، آموزش پیشگیری از مسمومیت های دارویی، اصول صحیح مواجهه با فرد مسموم، کاستن از عوارض مسمومیت ها و ... را از جمله موضوعاتی برشمرد که قرار است در این غرفه به مراجعان آموزش داده شود.
همچنین در این غرفه بروشورهای آموزشی که توسط مدیریت نظارت و پایش مصرف فراورده های سلامت معاونت غذا و داروی دانشگاه طراحی شده بود، در اختیار مراجعه کنندگان قرار گرفت.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری