محتوای خبری بیمارستان بهارلو

حضور دکتر رضایی و هیئت همراه در بیمارستان بهارلو

دکتر مهدی رضایی، معاون درمان دانشگاه به همراه مسئولان واحدهای مختلف معاونت درمان با حضور در بیمارستان بهارلو جلسه‌ای با مسئولان این بیمارستان برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، نشستی مشترک با حضور دکتر مهدی رضایی، معاون درمان دانشگاه و مسئولان معاونت درمان با هیئت‌رئیسه بیمارستان بهارلو، روز چهارشنبه 11 بهمن 96 در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه، دکتر رضایی معاون درمان، دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری، دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر مؤمنی، مدیر امور داخلی و دبیرخانه طرح تحول نظام سلامت، دکتر میرزایی رئیس گروه آمار و مدارک پزشکی، دکتر نیازی کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و ستاد هدایت دانشگاه و مهندس نقش‌بند کارشناس هتلینگ بیمارستان‌های معاونت درمان و دکتر موسوی رئیس، معصومی مدیر، دکتر بهنوش معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر علیزاده، مسئول فنی، دکتر ممتازمنش، مدیر درمانگاه‌های بیمارستان، قاضی مدیر پرستاری و عمرانی، رئیس امور اداری بیمارستان حضور داشتند.
ابتدای جلسه، دکتر موسوی موحد، ضمن خیرمقدم گزارشی از اقدامات گذشته و سال جاری ارائه کرد.
سپس دکتر بهنوش، معاون درمان بیمارستان، به معرفی اجمالی بیمارستان بهارلو پرداخت و توضیحاتی در خصوص طرح‌های توسعه‌ای بیمارستان و اقدامات سال جاری داد.
در ادامه دکتر رضایی ضمن تشکر از مسئولین بیمارستان به ارتقاء خدمات مطلوب‌تر بیش از گذشته تأکید کرد و گفت: ما با توجه به نقش مهم نظارتی معاونت درمان، در سال آینده، گزارش عملکردهای واحدهای مختلف دانشگاه در سایت معاونت درمان برای اطلاع‌رسانی و آگاهی عموم مردم برای انتخاب خدمات و ...ارائه خواهد شد.
در ادامه جلسه، دکتر وسکویی: در خصوص عملکرد پرستاری بیمارستان نکاتی را ارائه کرد.
سپس دکتر عباسی، با اشاره به‌ کسب درجه‌یک اعتباربخشی بیمارستان بهارلو، در خصوص عملکرد بیمارستان بهارلو در حوزه نظارت و اعتباربخشی، ارتقا هتلینگ و ...، اقدامات انجام‌شده در این راستا صحبت کرد.
دکتر میرزایی نیز آمار عملکردی بیمارستان به‌صورت مقایسه‌ای با سایر بیمارستان‌های دانشگاه مطرح کرد.
همچنین دکتر نیازی در خصوص آمار اورژانس جنرال و اورژانس مسمومیت بیمارستان بهارلو و بازدیدهای صورت گرفته از بیمارستان توضیحاتی داد.
در پایان جلسه، هیئت‌رئیسه بیمارستان موضوعات و پیشنهاد‌هایی در خصوص بهبود امور مدیریتی و درمانی بیمارستان مطرح کردند.
جلسه با صحبت‌های دکتر موسوی موحد و دکتر رضایی به پایان رسید.
خبر: بهاره جفائی