محتوای خبری بیمارستان بهارلو

سمینار ارزیابی صلاحیت بالینی برگزار می شود

مركز مطالعات و آموزش پزشكي تهران با همكاري معاونت آموزشي وزارت بهداشت، سمينار ارزيابي صلاحيت باليني را برگزار مي كند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، سمينار ارزيابي صلاحيت باليني، 28 بهمن‌ سال 95 در تالار ابن‌سینای دانشكده پزشكي برگزار می‌شود.
محورهاي اصلي سمينار شامل ارزيابي در محل كار: "كاربردها و چالش‌ها"، ارزيابي رفتار حرفه‌ای: "دشوار ولي ضروري"، نظام ارزيابي صلاحيت باليني، ارائه بازخورد مؤثر، تحليل و ارزشيابي نظام ارزيابي، كاربرد پورتفوليو/ لاگ بوك درآموزش و ارزيابي است.
توضیح این که مهلت ارسال مقالات تا 30 آبان سال 95 و به زبان فارسي است. كليه اعضاي هيات علمي و دانشجويان، گروه مخاطب این سمینار را تشکیل می دهند. دبيرخانه سمینار نیز مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه می‌باشد.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 88955712 داخلي 201 تماس حاصل کنند.