محتوای خبری بیمارستان بهارلو

در نمایشگاه فرهنگی مذهبی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز

غرفه سلامت معنوی بیمارستان بهارلو برپا شد

بیمارستان بهارلو به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه فرهنگی مذهبی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز حضوری فعال داشت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، این بیمارستان با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه، در نمایشگاه فرهنگی مذهبی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز، با برپایی غرفه‌ای بنام سلامت معنوی در بیمارستان بهارلو، طرح‌های ابتکاری که در بیمارستان بهارلو برای تسهیل ادای فریضه نماز بیماران، همراهان آن‌ها و کارکنان تهیه‌شده بود، در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.
در این نمایشگاه از بین دانشگاه‌های علوم پزشکی، تنها دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برپایی غرفه کرده بود.
تسهیلات نوآورانه‌ای که در غرفه دانشگاه ارائه شد، شامل وضویار ( وسیله‌ای چرخ‌دار برای کمک به گرفتن وضوی معمولی و جبیره و تیمم برای بیمارانی که قادر نیستند از تخت پائین آیند)، پوستر احکام و نحوه انجام وضوی جبیره، پوستر نحوه انجام تیمم به زبان ساده با کمک تصویرهای رنگی، پوستر جهت قبله (این پوستر بر سقف اتاق بیماران نصب می‌شود و علاوه بر نشان دادن جهت قبله دارای تصویری زیبا از کعبه و گل‌ها می‌باشد و هنگامی‌که بیماران به سقف اتاق نگاه می‌کنند، علاوه بر دیدن جهت قبله، مشاهده‌گر منظره آرام‌بخش خواهند بود.) کمد نماز (محل قرارگیری چادرنماز، مهر پایه‌دار، سنگ تیمم، قرآن، مفاتیح و مهر سنگی است و بر روی درب کمد نماز، پوستر نحوه انجام تیمم با تصویر زیبا، نمایی از محراب و مسجد نصب‌شده است.) سنگ تیمم پرتابل (برای بیمارانی که قادر نیستند از تخت پائین آیند.) میز غذاخوری بیمار (این میز نسبت به میزهای مشابه دارای تفاوت‌هایی است و در آن کشویی تعبیه‌شده که سنگ تیمم، پوستر نحوه انجام تیمم، قرآن، مفاتیح و مهر سنگی قرار دارد.) بود.
توضیح این که، بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز، پنج‌شنبه،18 آذرماه با حضور رئیس قوه قضائیه، تنی چند از وزیران کابینه، ائمه جمعه استان‌ها، خانواده شهدا، فرماندهان نظامی و انتظامی و میهمانانی از سراسر کشور با شعار «نماز و کاهش آسیب‌های اجتماعی» در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) در استان البرز آغاز و تا 21 آذرماه ادامه داشت.
خبر: بهاره جفائی