محتوای خبری بیمارستان بهارلو

مختار محمدی به‌عنوان عضو کارگروه رابطان خیرین سلامت دانشگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دكتر محمود بيگلر، معاون توسعه مديريت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، طی حکمی مختار محمدی، مسئول خیرین بیمارستان بهارلو را به‌عنوان عضو کارگروه رابطان خیرین سلامت دانشگاه منصوب کرد.
 متن ابلاغ به شرح زیر می‌باشد:
جناب آقای مختار محمدی
با سلام و احترام
                 با عنایت به گسترش فعالیت‌های کانون خیرین سلامت و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران و ضرورت تعامل واحدهای تابعه دانشگاه به‌ویژه درزمینهٔ جذب و هدایت خیرین، به‌موجب این ابلاغ به مدت یک سال به‌عنوان عضو کارگروه رابطان خیرین سلامت دانشگاه منصوب می‌شوید. امید است پیوسته درراه خدمت به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و پیروز باشید.
                                                                            دكتر محمود بيگلر
                                                     معاون توسعه مديريت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه