محتوای خبری بیمارستان بهارلو

مراسم بدرقه مسئول بازنشسته حراست مرکز آموزشی درمانی بهارلو برگزار شد

مسئول حراست بیمارستان بهارلو پس از 30 سال خدمت به دانشگاه با بدرقه گرم همکاران دوران بازنشستگی خود را آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو،  روز سه شنبه 30 مهر 98، قاسم رحیمی، مسئول حراست این مرکز با بدرقه گرم دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس، داود پناهی، مدیر، دکتر بهنام بهنوش، معاون درمان و جمعی از مسئولان واحدها، دوران بازنشستگی خود را آغاز کرد.
رحیمی، که نیمی از خدمت سی ساله خود را در بیمارستان بهارلو گذرانده بود در مراسمی که به منظور خداحافظی رسمی از خدمت ترتیب داده شده بود، دوران مسئولیت خود را در این بیمارستان بسیار پرچالش عنوان کرد و بیان داشت این چالش ها، تجربیات بسیار ارزشمندی برای او محسوب می شود.
در ادامه دکتر طالبیان، ضمن تشکر از خدمات رحیمی، بیان کرد: با توجه به شناختی که از شما دارم می دانم که همکاران را در این مسیر تنها نخواهید گذاشت و دوستانی که بعد از شما می آیند از تجربیات شما بهره مند خواهند شد.
در پایان جلسه دکتر طالبیان با اهدای لوح قدردانی از زحمات مسئول حراست بازنشسته بیمارستان سپاسگزاری کرد.

خبر: فهیمه نجاری
عکس: محمد منافی بیرون