محتوای خبری بیمارستان بهارلو

کمیته دارو درمان تجهیزات پزشکی و اتاق عمل بیمارستان بهارلو برگزار شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: دکتر موسوی موحد با ارائه گزارش جلسه دانشگاه، به عملیاتی کردن فرمولاری بیمارستان و صرفه‌جویی در این راستا تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته تجهیزات پزشکی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر علیزاده، مسئول فنی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر ممتازمنش، مشاور تجهیزات پزشکی، دکتر حبیب بیگی، مسئول فنی داروخانه، دکتر کارگر، متخصص داروسازی بالینی، مهندس طهماسبی، مسئول فنی تجهیزات و ملزومات پزشکی، ثانی، سرپرستار اتاق عمل، صدرالدینی، غفاری و آزادی، مسئول و کارشناسان تجهیزات پزشکی، و جفائی، مسئول کمیته‌های بیمارستان روز دوشنبه پنجم مرداد ماه سال 94 در دفتر ریاست بیمارستان بهارلو تشکیل شد.
ابتدای جلسه گزارش مصوبات کمیته قبلی ارائه و خریداری تجهیزات مورد نیاز انجام شد. سپس اجرایی کردن پروتکل آلبومین و آنتی‌بیوتیک‌ها مطرح و مقرر شد، از شنبه اجرای پروتکل شروع شود و به پزشکان و پرستاران اطلاع‌رسانی و تکثیر و توزیع فرم‌های مربوطه انجام شود.
در ادامه کمیته خرید یکی از تجهیزات پزشکی مطرح و مقرر شد، بررسی و در صورت امکان جایگزینی و خریداری تجهیزات مربوطه با قیمت مناسب‌تر صورت گیرد.
هزینه تعمیر آندوسکوپی مطرح و مقرر شد، تعمیر اساسی صورت گیرد.
در خصوص نهایی کردن قرارداد برونکوسکوپ مقرر شد، نظر دکتر منصوری، فوق تخصص ریه به‌صورت مکتوب اخذ شود.
همچنین در این کمیته مقرر شد، کمبودهای بخش جدید ازجمله ساکشن پرتابل، تشک مواج، ویلچر، ترالی اورژانس، برانکارد، پمپ سرنگ، نرس کال با توجه به راه‌اندازی آن خریداری شود.
پیگیری حق اشعه کارکنان اتاق عمل برای دستگاه C.R.M و ... و راه‌اندازی سیستم سانترال بخش مسمومیت از دیگر مصوبات کمیته بود.
با توجه به افزایش آمار جراحی‌های اتاق عمل و فعال شدن همزمان 5 اتاق، نیاز به پمپ انفوزیون، اره و دریل، استراکر و بررسی تعویض چراغ سیالتیک قدیمی اتاق عمل، تعویض پمپ‌های بتادین و خریداری رول‌های انتقال بیمار برای سهولت در جابه‌جایی بیماران و ... مطرح شد.
خبر: بهاره جفائی