محتوای خبری بیمارستان بهرامی

انتشار کتاب «نگاهی به تاریخ جراحی کودکان ایران و جهان» تألیف دکتر هوشنگ پورنگ جراح بیمارستان بهرامی

کتاب «نگاهی به تاریخ جراحی کودکان ایران و جهان» تألیف دکتر هوشنگ پورنگ جراح بیمارستان بهرامی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، کتاب «نگاهی به تاریخ جراحی کودکان ایران و جهان» تألیف دکتر هوشنگ پورنگ جراح بازنشسته بیمارستان بهرامی منتشر شد. این کتاب با همکاری انجمن جراحان کودکان ایران و به همت انتشارات رویان پژوه چاپ و منتشر شده است. قطع کتاب وزیری و دارای 260 صفحه است. دکتر محمدرضا طلوع استادان یزد، دکتر امیرحسین لادن، دکتر مهران هیرادفر، و دکتر سعید اصلان آبادی در ویرایش کتاب با دکتر پورنگ همکاری داشته اند. پروفسور ولی الله محرابی بنیانگزار جراحی کودکان در ایران، دکتر عبدالحمید میرزاحسابی استاد جراحی دانشگاه علوم پزشکی تهران، و دکتر احمد خالق نژاد طبری رئیس انجمن جراحان کودکان ایران نیز پیشگفتارهایی برای این کتاب نوشته اند.

از دیگر آثار دکتر هوشنگ پورنگ می توان به این کتاب ها اشاره کرد: کتاب جامع جراحی کودکان در پنج جلد، جراحی برای کودکان شما، تروما بیماری زائی و درمان، انواژیناسیون در کودکان ایرانی، جراحی کریستوفر (ترجمه دکتر پورنگ)، عفونت جراحی تشخیص و درمان، پیشینه جراحی کودکان، و پیشگیری با آنتی بیوتیک در جراحی.

مریم سپهوند

مریم سپهوند