محتوای خبری بیمارستان بهرامی

برپایی پایگاه غربالگری در خیابان گیو با همت واحد آموزش سلامت بیمارستان بهرامی و شهرداری ناحیه یک منطقه هفت تهران

پایگاه غربالگری شامل تب سنجی، فشار خون، اکسیژن خون، مشاوره تغذیه، و دیابت در خیابان گیو برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، روز پنجشنبه 9 دی 1400 با همت واحد آموزش سلامت بیمارستان بهرامی و شهرداری ناحیه یک منطقه هفت تهران، پایگاه غربالگری در خیابان گیو، خیابان شهید مدنی برپا شد. زهره نوربخش سوپروایزر بیمارستان گفت: این پایگاه به منظور ارتقا سلامت جامعه در طرح تحول نگهداشت شهر، برپا شد و غربالگری شامل: تب سنجی، فشار خون، اکسیژن خون، مشاوره تغذیه، و دیابت بود. همچنین بین مراجعان پمفلت های آموزشی توزیع شد و در زمینه پیشگیری از بیماری های قلبی، سکته مغزی و دیابت مشاوره و آموزش ارائه شد.

مریم سپهوند

مریم سپهوند