محتوای خبری بیمارستان بهرامی

توانمندسازی پرستاران بیمارستان بهرامی برای آموزش شیردهی به مادران به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر

کلاس مشاوره شیردهی شیر مادر به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر برای پرستاران بیمارستان بهرامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، روز سه شنبه 12 مرداد 1400 کلاس مشاوره شیردهی به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر، به صورت کارگاهی در بخش NICU2 با تدریس سمیه علیپور مدرس و مشاور شیردهی برگزار شد.

مجموعه کلاس های مشاوره شیردهی که از ابتدای امسال به صورت مدون در برنامه آموزش پرستاری بیمارستان قرار گرفته با هدف توانمندسازی همه پرستاران بیمارستان برای آموزش شیردهی به مادران و برطرف کردن مشکلات شیردهی آنها با اولویت پرستاران شاغل در بخش های نوزادان، NICU1، و NICU2 در حال برگزاری است.

مریم سپهوند

مریم سپهوند