محتوای خبری بیمارستان بهرامی

قدردانی رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی از مسئول واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان بهرامی

دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان کودکان بهرامی از مهندس حسین کامرانی مسئول واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان کودکان بهرامی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، روز سه شنبه 18 آذر 99 دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان بهرامی از مهندس حسین کامرانی مسئول واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان برای کسب رتبه چهارم واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان در ارزیابی سالیانه مدیریت تجهیزات پزشکی مراکز تابعه دانشگاه قدردانی کرد. متن تقدیرنامه بدین شرح است:

جناب آقای مهندس حسین کامرانی
با سلام و احترام
نظر به کسب رتبه چهارم واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان در ارزیابی سالیانه مدیریت تجهیزات پزشکی مراکز تابعه دانشگاه توسط معاونت محترم درمان و تصویب کمیته مدیریت اجرایی بیمارستان، بدینوسیله از تلاشها و زحمات ارزشمند جنابعالی در کسب جایگاه مذکور تقدیر و تشکر بعمل می آید. سلامتی و توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر سید یوسف مجتهدی
رئیس بیمارستان بهرامی