محتوای خبری بیمارستان بهرامی

مصاحبه با دکتر ماندانا متوسلیان رتبه برتر آزمون بورد تخصصی سال 99

دکتر ماندانا متوسلیان دستیار ورودی 96 بیمارستان کودکان بهرامی رتبه 10 درصد آزمون بورد تخصصی سال 99 را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، دستیاران تخصصی ورودی 96 بیمارستان بهرامی در آزمون بورد سال 99 درخشش چشمگیری داشتند. از 13 دستیار شرکت کننده در آزمون بورد سال 99، 9 نفر در آزمون قبول و 5 نفر رتبه برتر شامل 3 نفر رتبه 5 درصد قبولی و 2 نفر رتبه 10 درصد قبولی دانشنامه را کسب کردند. رتبه های برتر عبارتند از دکتر ماندانا متوسلیان، دکتر نیلوفر قنبری، دکتر فاضله مهدوی، دکتر نسرین میرجلالی، دکتر ندا حبیبی. در این مصاحبه به گفتگو با دکتر ماندانا متوسلیان پرداخته ایم.

متولد چه سالی و اهل کجا هستید؟

متولد 1366 تهران و ساکن تهران هستم.

هر کدام از مقاطع تحصیلی را در چه دانشگاهی گذرانده اید؟

دوره ی عمومی را در دانشگاه آزاد تهران گذراندم و دوره تخصص را در دانشگاه تهران.

چه رتبه ای را در آزمون بورد سال 99 کسب کرده اید؟

رتبه 10 درصد آزمون بورد سال 99 را کسب کردم.

چه عوامی را در موفقیت خود تاثیرگذار می دانید؟

کلاس های آنلاین بیمارستان کودکان بهرامی، امام، و مرکز طبی که بی نظیر بودند.

چه سخنی با اساتید دارید؟

دست همه اساتید در بیمارستان بهرامی را می بوسم. آموزش در بیمارستان بهرامی بی نظیر بود. برای دانشجویان سنگ تمام گذاشتند. از فضای دوستانه و آموزش عالی آنها سپاسگذارم.

برنامه شما برای آینده کاریتان چیست؟

بیشتر به فکر مهاجرت هستم. اگر امکانش فراهم نشد، فوق تخصص ادامه می دهم.

توصیه شما برای دستیاران دیگر جهت کسب موفقیت در آزمون بورد چیست؟

در تمام اموزش ها چه حضوری چه کلاس انلاین چه در مورنینگ ها چه درمانگاه ها کلا اموزش و کلامی که از طرف استاد باشد شرکت کنند، نه صرفا به مطالعه تکست بوک ها اکتفا کنند. یکبار حضور در کلاس معادل سه بار خواندن یک مبحث به صورت فردی و تنها هست.

مریم سپهوند

مریم سپهوند

فرشته قهرمانی

02/01/05 - 15:08