محتوای خبری بیمارستان بهرامی

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت درگذشت دکتر فخرالدین قوامی

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر فخرالدین قوامی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، روز پنجشنبه 11 شهریور 1400 دکتر عباسعلی کریمی در پیامی درگذشت دکتر فخرالدین قوامی، از رؤسای پیشین و استاد بازنشسته بیمارستان بهرامی را تسلیت گفت. متن پیام  به شرح زیر است:

بسمه تعالی

خبر درگذشت همکار ارجمند و دلسوز جناب آقای دکتر فخرالدین قوامی، استاد پیشکسوت گروه آموزشی بیماری های کودکان دانشکده پزشکی موجب تاسف و تالم گردید.

فقدان این استاد ارزشمند را که سالیان متمادی در امر تحقیق و آموزش اساتید و پزشکان متخصص و فوق تخصص و همچنین درمان بیماران دردمند و کودکان و نوزادان فعالیت داشتند، به خانواده محترم ایشان، شاگردان پرتلاش و دانشگاهیان گرامی، خصوصا همکاران ایشان در دانشکده پزشکی و بیمارستان بهرامی تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن استاد فقید، غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده گرامی، همکاران و شاگردان آن مرحوم صبر و اجر مسئلت می نمایم.

دکتر عباسعلی کریمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران