محتوای خبری بیمارستان رازی

افتتاح سالن ورزشی بیمارستان رازی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی و مدیر تربیت بدنی دانشگاه

همزمان با مبعث حضرت رسول اکرم (ص) باشگاه ورزشی بیمارستان رازی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، رئیس بیمارستان، مدیر بیمارستان و جمعی از مسئولان این بیمارستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی، همزمان با مبعث پیامبر اکرم (ص) روز شنبه 23 اسفند 99 با حضور دکتر محمد حسین پور غریب معاون دانشجویی فرهنگی، حامد شفارودی مدیر تربیت بدنی دانشگاه، دکتر ربابه عابدینی رئیس بیمارستان، دکتر هادی مخترع مدیر سالن ورزشی بیمارستان رازی به طور رسمی افتتاح شد.
دکتر پورغریب ضمن ابراز خرسندی از افتتاح این باشگاه ورزشی گفت: توسعه فضاهای ورزشی و به طور کلی توجه به امور رفاهی کارکنان از سیاست های دانشگاه است که حمایت و پشتیبانی دکتر کریمی در این زمینه قابل قدردانی است. امیدواریم با گسترش امکانات ورزشی پزشکان و کارکنان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی از این مجموعه استفاده بهینه کنند.
سپس دکتر عابدینی و دکتر مخترع از حمایت های ایشان در افتتاح و راه اندازی این مجموعه ورزشی تشکر کردند.

نرگس   ابراهیمی

نرگس ابراهیمی