محتوای خبری بیمارستان رازی

بازدید مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان رازی

دکتر سینا مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه روز سه شنبه 6 ابان 99 از بیمارستان رازی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی، روز سه شنبه 6 ابان 99 دکتر سینا مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، به همراه مهندس كوروش محسني معاون آمار و فناوري از بیمارستان رازی بازدید کرد.
این جلسه به میزبانی دکتر ربابه عابدینی رئیس بیمارستان و دکتر هادی مخترع مدیر بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه موارد انجام شده در حوزه فن آوری اطلاعات شامل HIS، پرونده الکترونیک، انتقال اطلاعات پرونده های سرپایی و بستری، اسکن پرونده ها که طی یک سال اخیر در  واحد فن آوری اطلاعات بیمارستان انجام شده بود مطرح شد.
همچنین در خصوص مشکلات در این زمینه، بررسی و تبادل نظر صورت گرفت و راهکارهایی از جانب ایشان پیشنهاد شد.

نرگس   ابراهیمی

نرگس ابراهیمی