محتوای خبری بیمارستان رازی

بازدید معاون عمرانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از پروژه در حال ساخت بیمارستان رازی

معاون عمرانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به همراه معاون توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع دانشگاه از پروژه در حال ساخت بیمارستان رازی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان رازی، روز چهارشنبه 19 تير ۹۸ مهندس حسینی معاون عمرانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، دكتر بيگلر معاون توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع دانشگاه، مهندس مکری مدیر دفتر فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه، دكتر عابديني رئيس، دكتر مخترع مدير بيمارستان و تيم قرارگاه شهيد رجايي از پروژه در حال ساخت بيمارستان رازي بازديد كردند.
بازديد از پروژه بيمارستان رازي با هدف بررسي وضعيت مالي برای تسريع در روند پروژه بيمارستان انجام شد و در اين بازديد ميزان پيشرفت فيزيكي بيمارستان مورد ارزيابي قرار گرفت. این پروژه پیشرفت فیزیکی در حدود ۹۳ درصد داشته است.

همچنین مهندس حسینی برای تکمیل و راه اندازی آن در شهریور ماه سال جاری قول مساعدت داد.
خبرنگار و عکاس: نرگس ابراهیمی

نرگس   ابراهیمی