محتوای خبری بیمارستان رازی

برگزاری آموزش میز خدمت الکترونیک در بیمارستان رازی

آموزش ميز خدمت الكترونيك در بيمارستان رازي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي بيمارستان رازي، روز پنجشنبه ۳۰ آبان ۹۸ جلسه آموزش ميز خدمت الكترونيك براي كاركنان بيمارستان رازي در سالن آمفي تئاتر بيمارستان برگزار شد.
با توجه به سياست هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران در خصوص الكترونيك كردن كليه فرايندها و گرفتن عنوان 'سازمان بدون كاغذ' در راستاي حفظ محيط زيست و صرفه جويي در مصرف كاغذ، بيمارستان رازي نيز الزامات استقرار ميز خدمت الكترونيك را فراهم آورده است و در مراحل پاياني استقرار ميز خدمت، دوره آموزشي براي كليه پرسنل با هدف آشنا كردن آنها با ميز خدمت الكترونيك و تشريح اهداف و سياست هاي دانشگاه و بيمارستان، برگزار كرده است.
در اين جلسه سپيده مسعود رئيس امور اداري بيمارستان، آموزش هاي لازم درخصوص نحوه كار با ميز خدمت، اهداف ميز خدمت، نحوه ورود به سامانه و دريافت بروشور هاي راهنما آموزشي مطالبي عنوان كرد. وي در انتهاي جلسه مسئولين ميز خدمت در بيمارستان را نيز معرفي كرد و به سوالات شركت كنندگان پاسخ داد.ميز خدمت الكترونيك بيمارستان رازي پس از افتتاح از سوي مسئول ميز خدمت دانشگاه شروع بكار خواهد كرد.
خبرنگار و عکاس: نرگس ابراهیمی

نرگس   ابراهیمی