محتوای خبری بیمارستان رازی

برگزاری وبینار آموزشی تغذیه مناسب در روزه داری در بحران کرونا در بیمارستان رازی به مناسبت هفته سلامت

وبینارآموزشی تغذیه مناسب در روزه داری در بحران کرونا به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.

  به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی، به مناسبت هفته سلامت، روز شنبه ۴ اردیبهشت وبینار آموزشی «تغذیه مناسب در روزه داری در بحران کرونا» در بیمارستان رازی برگزار شد.

در این کلاس آموزشی لیلا شفیعی نژاد سوپروایزر آموزش سلامت، در مورد تغذیه مناسب در زمان روزه داری و۶ گروه غذایی مناسب در وعده‌های سحر، شام و افطار توضیحاتی ارائه کرد و در پایان به سوالات پاسخ داده شد.

نرگس   ابراهیمی
تهیه کننده:

نرگس ابراهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *