محتوای خبری بیمارستان رازی

برگزاری کارگاه آناتومی در چهارمین کنگره سالیانه پوست رازی

کارگاه آناتومی روز چهارشنبه 30 آبان 97 توسط دکتر احسانی دبیر علمی چهارمین کنگره سالیانه پوست رازی در سالن آناتومی دانشکده پزشکی برگزار شد.

گالری عکس
در این جلسه به آموزش مباحث عملی و کاربردی آناتومی پوست در سالن تشریح دانشکده پزشکی پرداخته شد. این کارگاه برای اولین بار در ایران با کمک گروه آناتومی دانشگاه علوم پزشکی تهران (دانشکده پزشکی) و همکاری دکتر عمیدی استاد آناتومی برگزار شد.
 این کارگاه با حضور دکتر بلیغی، دکتر جزایری، دکتر صفر، دکتر مهریان که هر کدام از متخصصین مبحثی از آناتومی کاربردی صورت را مورد بحث قرار دادند و همزمان هر ناحیه آناتومیک به صورت دقیق در جسد با جزئیات کامل به شرکت کنندگان نشان داده شد و بحث های کاربردی انجام شد.
خبرنگار: ابراهیمی
عکاس: شکری