محتوای خبری بیمارستان رازی

برگزاری کنفرانس دو روزه درموسکوپی و درماتوپاتولوژی توسط دکتر کلیف رزندهال و دکتر سایمون کلارک در بیمارستان رازی

کنفرانس دو روزه درموسکوپی و درماتوپاتولوژی توسط دکتر کلیف رزندهال و دکتر سایمون کلارک در بیمارستان رازی برگزار شد.

کنفرانس 2 روزه درموسکوپی و درماتوپاتولوژی توسط دکتر کلیف رزندهال Cliff Rosendahl از دانشگاه Queensland استرالیا و دکتر سایمون کلارک Siomon clark پاتولوژیست از سیدنی استرالیا روزهای سه شنبه و چهارشنبه 10 و 11 اردیبهشت 98 در بیمارستان رازی با حضور اساتید و دستیاران بیمارستان برگزار شد.
سخنرانی های روز سه شنبه با موضوع های نقش هوش مصنوعی در پیشرفتهای درموسکوپیک و مراحل آماده سازی نمونه های پاتولوژی ضایعات پیگمانته پوستی و سخنرانی های روز چهارشنبه در زمینه درموسکوپی ضایعات خوش خیم و بدخیم پیگمانته و ارتباط درموسکوپی و پاتولوژی ارائه شدند.
همچنین طی حضور 2 روزه این مهمانان خارجی بازدید از بخش فوتوفایندر بیمارستان رازی و بررسی ویژگی های درموسکوپیک برخی از بیماران چالش زای این مرکز توسط  دکتر رزندال و برخی از اساتید بیمارستان رازی انجام شد.
در پایان طی مراسمی از حضور مهمانان در بیمارستان رازی توسط دکتر دانش پژوه معاونت پژوهشی بیمارستان و همچنین دکتر غیاثی مدیرگروه قدردانی به عمل آمد.