محتوای خبری بیمارستان رازی

تحویل احکام مسئولیتی به اعضای شورای بسیج بیمارستان تخصصی پوست رازی

جلسه تحویل احکام مسئولیتی به اعضای شورای بسیج بیمارستان تخصصی پوست رازی برگزار شد.

گالری عکس

یکشنبه دهم بهمن سال 95، جلسه تحویل احکام مسئولیتی به اعضای شورای بسیج بیمارستان تخصصی پوست رازی با حضور دکتر نفیسه اسماعیلی فرمانده بسیج بیمارستان، دکتر عابدینی رئیس بیمارستان و عضو افتخاری شورا مرکزی کانون بسیج بیمارستان، سعید مرادی جانشین فرمانده بسیج و مدیر بیمارستان، دکترسعید فاتحی معاون بازرسی، زنده‌دل معاون فرهنگی و توسعه جنگ نرم، اعمالی مسئول حوزه ریاست، صادق پور از ستاد بسیج و سایر اعضای بسیج ستاد مرکزی شورا بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و بیمارستان برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر فاتحی به ارکان تشکیل بسیج و نحوه حرکت فی سبیل الله این اعضا پرداخت. سپس در خصوص ویژگی‌های بسیج به احکام مستقیم امام راحل به بسیج اشاره کرد که با کمترین امکانات بهترین خدمات درمانی، فرهنگی، اجتماعی ارائه شود.

همچنین استفاده از ظرفیت‌های محیط و داوطلب برای انجام کارهای تیمی و امدادی با محوریت چابک سازی شورای مرکزی بسیج بیمارستان عنوان و در ادامه معرفی اعضا توسط دکتر قائمی و نام‌گذاری کانون بیمارستان به نام شهید حسین الماسی مطرح شد.

در ادامه زنده‌دل مسئول مدیریت فرهنگی و توسعه جنگ نرم نیز انجام کارهای فرهنگی را ازجمله موارد مطرح‌شده در جلسه عنوان کرد.

صادق پور نیز در خصوص تاریخچه تشکیل بسیج جامعه پزشکی به دستور امام راحل مطالبی را بیان کرد.

در پایان نیز از کارکنان فنی دانشگاه با ارائه احکام مسئولیتی تقدیر و قدردانی به عمل آمد.

لازم به توضیح است از کارکنانی که احکام آنان پایان‌یافته بود نیز قدردانی شد.

خبرنگار و عکاس: فریبا حفیظی