محتوای خبری بیمارستان رازی

حضور گروه فرهنگی سپاه پاسداران تهران بزرگ و بسیج ناحیه سلمان فارسی در بیمارستان رازی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر

گروه فرهنگی سپاه پاسداران تهران بزرگ و گروه فرهنگی شهید مدافع حرم علی عبداللهی با حضور در بیمارستان رازی دهه مبارک فجر را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی روز یکشنبه 19 بهمن 99گروه فرهنگی سپاه پاسداران تهران بزرگ و بسیج ناحیه سلمان فارسی و گروه فرهنگی شهید مدافع حرم علی عبداللهی  به همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در بیمارستان رازی با اهدا شاخه گل به کارکنان و اجرای  زنده سرود و هدیه به ریاست بیمارستان رازی دهه مبارک فجر را گرامی داشتند. همچنین دکتر ربابه عابدینی رئیس بیمارستان رازی نیز از حضور این تیم در بیمارستان تقدیر کرد.

نرگس   ابراهیمی

نرگس ابراهیمی