محتوای خبری بیمارستان رازی

خانواده مرحوم استاد اردهالی، دستگاه اگزایمر را به بیمارستان پوست رازی اهدا کرد

خانواده مرحوم استاد اردهالي، دستگاه اگزايمر را به بيمارستان پوست رازي اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان پوست رازی، دستگاه لامپ اگزايمر كه خانواده نيكوكار استاد اردهالي در مردادماه ۱۳۹۷ به بيمارستان اهدا کرد، در درمانگاه نوردرماني تعبيه و مورداستفاده قرارگرفته شد.
از کاربردهای مهم اين دستگاه امكان درمان برخي بیماری‌های پوست می‌باشد كه مهم‌ترین آن‌ها، درمان ضايعات كوچك و محدود بيماري vitiligo يا برص است.
لازم به توضيح است، مرحوم دكتر اردهالي در سال ۱۳۱۲ متولد شد و پس از گذراندن دوره پزشكي دانشگاه تهران و اخذ درجه دكتراي پزشكي براي ادامه تحصيل در دوره تخصصي به دانشگاه پزشكي لندن عزيمت و بعد از اخذ تخصص در رشته درماتولوژي به ايران مراجعت كرد، سپس در دانشگاه علوم پزشكي تهران به تدريس، طبابت و خدمت در بيمارستان رازي مشغول شد.
استاد علاقه فراواني به مطالعه مطالب علمي و تخصصي داشت و در تشخيص بیماری‌های پوستي نيز از مهارت بسياري برخوردار بود.
دكتر اردهالي انساني بسيار متواضع و دور از هرگونه خودنمايي بود و علاوه بر دستاوردهاي ارزشمند و مقام بالاي علمي، داراي اطلاعات بسيار وسيع درزمینهٔ هاي فرهنگ، هنر، ادبيات، تاريخ و موسيقي بود. ايشان علاوه بر زبان انگليسي تسلط كامل بر زبان‌های فرانسه و آلماني نيز داشت.
استاد اردهالي روز نهم خردادماه ۱۳۹۶ به علت بيماري دار فاني را وداع گفت.