محتوای خبری بیمارستان رازی

قدردانی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه از مدیر و مددکار بیمارستان رازی

دکتر خسروانی، مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه از فعالیت های دکتر مخترع مدیر بیمارستان در جهت جذب مشارکت مردمی در بیمارستان رازی انجام شده تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی، دکتر مسعود خسروانی، مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، دکتر مهدی آدابی رئیس اداره خیرین چهارشنبه 18 فروردین 1400 با حضور در بیمارستان از فعالیت های انجام شده در زمینه جذب مشارکت های مردمی تقدیر کردند.
در این دیدار دکتر خسروانی ضمن تشکر از تعامل ارزشمند رئیس و مدیر بیمارستان، دغدغه و احساس همدردی با بیماران را عامل اصلی جلب مشارکت خیرین در همیاری بیمارستان دانست.
در پایان این دیدار از دکتر مخترع مدیر بیمارستان رازی و علیرضا حیدری مددکار با اهدا هدایا و لوح تقدیر قدردانی شد.

نرگس   ابراهیمی

نرگس ابراهیمی