محتوای خبری بیمارستان رازی

مصاحبه با مجید ایزدی پرستار نمونه کشوری بیمارستان رازی

در آستانه ولادت حضرت زینب سلام الله علیها روابط عمومی بیمارستان رازی با پرستار نمونه کشوری رازی گفت و گو کرد.

ابتدا خودتان را برای خوانندگان سایت معرفی بفرمایید؟
مجید ایزدی هستم، متولد 1353 در شهر خور و بیابانک از توابع نائین به دنیا آمدم. از سال 1380 در حرفه تکنسین اتاق عمل و از سال 1385 در حرفه پرستاری مشغول بکار شدم.

از تحصیلات خود برایمان بگویید؟
مقطع دیپلم در دبیرستان امام خمینی (ره) خور و بیابانک از توابع نائین- کاردانی، تکنسین اتاق عمل دانشگاه شهید بهشتی و کارشناسی ناپیوسته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج) را اخذ کردم.

از ویژگی‌های شخصیتی خود برای ما صحبت کنید؟
رعایت اصول اخلاقی جدیت در کار از ویژگی‌های من است.

دیگران شما را با چه خصیصه‌ای می‌شناسند؟
مهربان و آرام

از مهم‌ترین فعالیت‌های اجرایی که بر عهده داشتید، برای ما بفرمایید؟
حضور فعال در بسیج جامعه پزشکی و اعلام حضور در صورت نیاز در مواقع بحران، سیل و پیاده‌روی اربعین حسینی ازجمله فعالیت‌هایم است.

چه زمانی وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شدید؟
از سال 1385 وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان رازی شدم در بخش‌های اتاق عمل جراحی و اتاق عمل پوست و سپس در بخش پوست مردان در خدمت بیمارستان بودم.

از موفقیت‌ها و جوایز خود بگویید؟
گرفتن کاپ اخلاق در مسابقات فوتسال دانشگاه تهران از موفقیت‌هایم است.

در کار چه چیزی برای شما بیشترین اهمیت را دارد؟
رعایت اصول اخلاقی و حرفه‌ای، جلب رضایت مددجو و تلاش در جهت حاصل شدن بهترین نتیجه درمان را در سرلوحه کارهایم است.

نقش پرستاران را در دانشگاه و جامعه چطور ارزیابی می‌کنید؟
پرستاران جزو قشر خدوم زحمتکش هستند که سلامتی خودشان را فدای جان بیماران می‌کنند.

آرزوی شما برای گروه پرستاری دانشگاه چیست؟
در ابتدا آرزوی سلامتی برای همه کادر درمان دانشگاه دارم تا همیشه در خدمت بیماران باشند و درنهایت آرزوی موفقیت و عاقبت‌به‌خیری برای همه دوستان رادارم.

اگر زمان به عقب برمی‌گشت و شما حق انتخاب دوباره داشتید انتخابتان برای زندگی دوباره چه بود؟
قطعاً شغل پرستاری را انتخاب می‌کردم علیرغم سختی‌های این شغل ولی با دیدن بیماری که درمان شده و شرایط و حال عمومی بهتری دارد بسیار خوشحال می‌شوم.

آیا مسئولیت‌های اجتماعی و سازمانی در زندگی شخصی شما تأثیری منفی داشته است؟ چطور آن را مدیریت می‌کنید؟
قطعاً شغل پرستاری و مسئولیت‌های آن بارها شده ک در موارد بیماری خانواده که نیازمند حضور این حقیر بوده‌اند حضور نداشته‌ام ولی با دلداری دادن به آن‌ها و سپری کردن زمان بیشتر با همسر و فرزندانم درزمانی که در خانه حضور دارم توانستم این مشکل را مدیریت کنم.

سخن پایانی؟
با توجه به اینکه حرفه پرستاری جزو مشاغل سخت و زیان‌آور است، از مسئولین محترم خواهشمندم درزمینهٔ رفاهی و بازنشستگی این قشر خدوم مساعدت کنند تا در زمان پایان خدمت و بازنشستگی آن‌ها به استراحت بپردازند و نیاز به شغل دوم و اضافه‌کاری نداشته باشند.

خبرنگار و عکاس: نرگس ابراهیمی

نرگس   ابراهیمی