محتوای خبری بیمارستان روزبه

ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در بیمارستان روزبه

با حضور تیم ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در بیمارستان روزبه، این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان روزبه، روز سه شنبه 28دی ۱۳۹۵ گروه ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان روزبه حضور یافتند.
در ابتدا جلسه ای با حضور دکتر امینی مدیر بیمارستان روزبه و تیم ارزیاب دانشگاه برگزار شد و ضمن معرفی همکاران ارزیاب، دکتر امینی به معرفی بیمارستان و همچنین بیان دیدگاهها و اقدامات صورت گرفته در خصوص صیانت از حقوق شهروندی در بیمارستان روزبه پرداخت.
پس از جلسه معارفه، تيم ارزياب با مراجعه به واحد های ترخیص، درمانگاه، دفتر رسیدگی به شکایات، دفتر پرستاری، نمازخانه بیمارستان، بوفه، آشپزخانه، بخشهای بستری و محوطه اورژانس و بیمارستان، با حضور مسئولین واحدها به بررسي مستندات و ارزيابي عملكرد، مصاحبه با کارکنان و مشاهده وضعیت بیمارستان پرداختند.

محمد  علی پور

محمد علی پور